Croatian Association of Teachers of English

Postanite član HUPE-a

Kao član HUPE-a dobivate priliku povezati se s profesorima engleskog jezika i ustanovama koje nude usluge podučavanja engleskog jezika. Također, dobivate priliku sudjelovati na konferencijama, sastancima podružnica i webinarima u organizaciji HUPE-a. Kao član primat ćete sva izdanja našeg newslettera te našeg časopisa koji sadrži sve najnovije trendove u svijetu podučavanja engleskog jezika. Osim toga, kao član Udruženja imate pravo na sniženu kotizaciju za Godišnju konferenciju Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika.

Članstvo u HUPE-u je otvoreno za sve iz svijeta podučavanja engleskog jezika. Osim pojedinačnog članstva nudimo i institucionalno članstvo koje je predviđeno za škole, tvrtke i oranizacije. Cijena članarine ovisi o broju članova koji želite prijaviti kao članove HUPE-a.

  • institucionalna članarina za do tri profesora engleskog jezika iznosi 250 kn godišnje
  • institucionalna članarina za do šest profesora engleskog jezika iznosi 350 kn godišnje
  • institucionalna članarina za više od sedam profesora engleskog jezika iznosi 550 kn godišnje

Molimo vas da odgovarajući novčani iznos uplatite na naš račun slijedeći ove upute:

svrha doznake: uplata članarine
primatelj: HUPE, Palmotićeva 60, 10 000 Zagreb
broj računa: (IBAN): HR36 25000091101033220
poziv na broj: 19

Molimo vas da ovom obrascu priložite potvrdu o uplaćenom iznosu. Pri primitku vaše uplate HUPE će izraditi člansku iskaznicu za vašu ustanovu.

Obrazac ispunite do kraja te unesite sve tražene podatke za članove koje prijavljujete.

Hvala na povjerenju!

HUPE
captcha

 

NEWSLETTER

SUBSCRIBE TO OUR NEWSLETTER

Enter your email address to subscribe to the HUPE newsletter. Get the latest general news, updates and announcements straight into your inbox. By subscribing to our Newsletter, you confirm you wish to continue receiving HUPE mailings about our monthly webinars, HUPE Newsletter, other ELT events we offer with our partners and our Annual International HUPE Conference.