baner logo

Uvjeti korištenja

Svako korištenje internet stranice www.hupe.hr podliježe niže navedenim uvjetima. Dokumenti, informacije i sadržaji objavljeni na internet stranici www.hupe.hr ne smiju se kopirati, osim za individualnu uporabu, te nekomercijalne svrhe, ali uvijek uz poštivanje autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva kao i svih ostalih ograničenja prava. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija dokumenata, informacija i sadržaja s ove web stranice dopušteno je isključivo temeljem prethodnog izričitog odobrenja Hrvatskog udruženja profesora engleskog jezika.

HRVATSKO UDRUŽENJE PROFESORA ENGLESKOG JEZIKA
Palmotićeva 60
Zagreb
Zagrebačka županija
10 000
Hrvatska
OIB: 40867387389 


O uslugama

Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika nastojat će osigurati maksimalnu točnost informacija i podataka sadržanih na ovoj web stranici, ali se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za točnost i/ili potpunost svih informacija i sadržaja koji se nalaze na www.hupe.hr.

Sve cijene izražene su u kunama (kn), s PDV-om. Istaknute cijene vrijede za sve načine plaćanja.

Plaćanje članarine

1. Članarina se plaća ispunjavanjem obrasca za uplatu članarine.

2. Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika ne odgovara za troškove korištenja računalne opreme i telekomunikacijskih usluga potrebnih za pristup usluzi.

3. Na adresu e-pošte s koje je izvršena registracija bit će poslana potvrda o uplati članarine naslovljena "www.hupe.hr" koja potvrđuje zaprimanje narudžbe, s podacima o:

a) Hrvatskom udruženju profesora engleskog jezika i osobi kojoj se mogu iznositi prigovori;

b) Vrsti članarine koja je uplaćena

c) Cijeni proizvoda, uključujući sva porezna i druga davanja;

e) Odabranom načinu plaćanja.

4. Ukoliko niste zaprimili potvrdu uplate članarine putem e-pošte u roku od 24 sata od ispunjavanja obrasca, molimo obratite se na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

5. U slučaju problema ili nejasnoća tijekom narudžbe kontaktirajte operatera na adresu e-pošte Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

6. Član se obvezuje naručene proizvode s troškovima dostave platiti jednim od sljedećih načina plaćanja:

a) Uplatom na račun (virman),

b) Kreditnim ili debitnim karticama American Express, Mastercard, Maestro ili Visa.

7. Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti T-comov Pay Way sustav. To znači da ni Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika, niti T-com nemaju uvid u vaš broj kartice, već to ima samo kartična kuća i vlasnik kreditne kartice.

americanexpressmaestromastercardvisa

Pay Way je usluga online autorizacije kreditnih kartica putem interneta uz maksimalnu sigurnost. Sustav Pay Way nudi sigurnu vezu s autorizacijskim centrima kartičnih kuća i autorizaciju četiri najjače kreditne kartice u državi (American Express, Diners, Mastercard i Visa). Posebnim sigurnosnim protokolima sustava zaštićeni su svi podaci svih sudionika u procesu kupnje putem interneta.

PayWaySticker 2

 

Izjava o sigurnosti

Plaćanje i autorizacija kreditnih kartica se odvija putem T-Com Pay Way sustava. T-Com Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka - Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava obavljanje razmjene podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem "vatrozida" ("firewall").

ax jamstvomastercard securecodeverified by_visa

 

Prigovori i žalbe

Sukladno članku 10., Zakona o zaštiti potrošača, Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika se obvezuje omogućiti članu podnošenje pisanog prigovora i bez odgađanja pisanim putem potvrditi njegov primitak. Osim obveze iz stavka 1. ovoga članka. Podnošenje pisanog prigovora šalje se na adresu: Palmotićeva 60, 10000 Zagreb, Hrvatska, ili elektroničku poštu na: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Udruženje je dužno voditi i čuvati evidenciju prigovora potrošača iz stavaka 1., 2. i 4. ovoga članka na trajnom mediju godinu dana od dana primitka pisanog prigovora člana.


Pravo na jednostrani raskid ugovora

Potrošač može, ne navodeći razlog, jednostrano raskinuti ovaj ugovor, u roku od 14 dana od dana sklapanja ugovora ili po njegovom primitku. Pravo na jednostrani raskid ugovora počinje teći od datuma isporuke. Ukoliko potrošač nije dobio ovaj obrazac, rok za jednostrani raskid počinje teći od dostave ovog obrasca i ističe nakon jedne godine i 14 dana. Ukoliko potrošač nije dobio sve tražene informacije, rok za jednostrani raskid počinje teći od trenutka kada potrošač dobije te informacije, i ističe nakon tri mjeseca i 14 dana. Da bi ostvario pravo na jednostrani raskid, potrošač mora trgovcu pisano dostaviti obavijest u kojoj navodi da raskida ugovor. Obavijest mora biti napisana na trajnom mediju i sadržavati podatke koji su niže naznaeni, a može biti dostavljena kao pismo poslano poštom ili elektronička pošta. Ukoliko potrošač koristi svoje pravo na jednostrani raskid, neće snositi s tim u vezi nastale troškove.

 

Izmjene

Hrvatsko udruženje profesora engleskog jezika zadržava pravo na izmjenu ovih uvjeta i pravila te isključuje odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena i obvezuje se obavijestiti sve registrirane korisnike putem e-mail adresa koje su upisali prilikom registracije. Sve promjene primijenit će se na korištenje www.hupe.hr stranica. Ukoliko se ne slažete s navedenim pravilima korištenja i ne želite ih prihvatiti, molimo Vas obratite se našem Kontakt centru sa primjedbama i za to vrijeme nemojte koristiti usluge plaćanja članarine.